Tweede kerstdag 2017.

 

Begin vorige week kreeg ik een telefoontje van mijn fotografie vriendinnetje Johanna. Of ik toevallig op 2e kerstdag een huwelijksaanzoek wilde fotograferen. Of ik dat wilde?!? Nou en of!
En toen ik later te horen kreeg wat precies de bedoeling was stuiterde ik helemaal. Familie, muziek, hondje met de ring, alles was aanwezig. Plus de fotograaf en videograaf die Charmaine zo belangrijk vond bij een aanzoek.

 

Daniel nodigde zijn ouders, zoons en de broers van Charmaine uit bij de Wok Paviljoen in Breda. Samen met Victor (de videograaf) zat ik aan een tafeltje naast hen, niets vermoedend en de cameraspullen ver onder tafel gestopt.

Nadat ik Daniel stiekem sprak in de rij bij de wok was het zo ver. Daniel zette niets vermoedend samen met zijn zoon zijn statief op & deed zijn gitaar om. Charmaine kwam vanaf de wok naar haar tafel lopen en… de rest is geschiedenis. Kijk & geniet van deze avond. Ik heb onwijs genoten, van de liefde, van het mooie moment & dat ik dit allemaal mocht fotograferen!!

Lieve Daniel en Charmaine, ik wil jullie onwijs bedanken voor deze te gekke opdracht. Ik wens jullie onwijs veel liefde en geluk toe & een prachtig 2018.

liefdemoetjevieren, kerst, tweede kerstdag, huwelijksaanzoek, aanzoek, suprise, kerst 2017, trouwen, bruiloft, bride to be, bride, zingen, verrassing, wokken, wok, uiteten met kerst, breda, brabant, liefde moet je vieren, liefde, stelletje, koppel, bruidspaar, happy, evening, lovely  liefdemoetjevieren, kerst, tweede kerstdag, huwelijksaanzoek, aanzoek, suprise, kerst 2017, trouwen, bruiloft, bride to be, bride, zingen, verrassing, wokken, wok, uiteten met kerst, breda, brabant, liefde moet je vieren, liefde, stelletje, koppel, bruidspaar, happy, evening, lovely  liefdemoetjevieren, kerst, tweede kerstdag, huwelijksaanzoek, aanzoek, suprise, kerst 2017, trouwen, bruiloft, bride to be, bride, zingen, verrassing, wokken, wok, uiteten met kerst, breda, brabant, liefde moet je vieren, liefde, stelletje, koppel, bruidspaar, happy, evening, lovely  liefdemoetjevieren, kerst, tweede kerstdag, huwelijksaanzoek, aanzoek, suprise, kerst 2017, trouwen, bruiloft, bride to be, bride, zingen, verrassing, wokken, wok, uiteten met kerst, breda, brabant, liefde moet je vieren, liefde, stelletje, koppel, bruidspaar, happy, evening, lovely  liefdemoetjevieren, kerst, tweede kerstdag, huwelijksaanzoek, aanzoek, suprise, kerst 2017, trouwen, bruiloft, bride to be, bride, zingen, verrassing, wokken, wok, uiteten met kerst, breda, brabant, liefde moet je vieren, liefde, stelletje, koppel, bruidspaar, happy, evening, lovely   liefdemoetjevieren, kerst, tweede kerstdag, huwelijksaanzoek, aanzoek, suprise, kerst 2017, trouwen, bruiloft, bride to be, bride, zingen, verrassing, wokken, wok, uiteten met kerst, breda, brabant, liefde moet je vieren, liefde, stelletje, koppel, bruidspaar, happy, evening, lovely  liefdemoetjevieren, kerst, tweede kerstdag, huwelijksaanzoek, aanzoek, suprise, kerst 2017, trouwen, bruiloft, bride to be, bride, zingen, verrassing, wokken, wok, uiteten met kerst, breda, brabant, liefde moet je vieren, liefde, stelletje, koppel, bruidspaar, happy, evening, lovely  liefdemoetjevieren, kerst, tweede kerstdag, huwelijksaanzoek, aanzoek, suprise, kerst 2017, trouwen, bruiloft, bride to be, bride, zingen, verrassing, wokken, wok, uiteten met kerst, breda, brabant, liefde moet je vieren, liefde, stelletje, koppel, bruidspaar, happy, evening, lovely  liefdemoetjevieren, kerst, tweede kerstdag, huwelijksaanzoek, aanzoek, suprise, kerst 2017, trouwen, bruiloft, bride to be, bride, zingen, verrassing, wokken, wok, uiteten met kerst, breda, brabant, liefde moet je vieren, liefde, stelletje, koppel, bruidspaar, happy, evening, lovely  liefdemoetjevieren, kerst, tweede kerstdag, huwelijksaanzoek, aanzoek, suprise, kerst 2017, trouwen, bruiloft, bride to be, bride, zingen, verrassing, wokken, wok, uiteten met kerst, breda, brabant, liefde moet je vieren, liefde, stelletje, koppel, bruidspaar, happy, evening, lovely  liefdemoetjevieren, kerst, tweede kerstdag, huwelijksaanzoek, aanzoek, suprise, kerst 2017, trouwen, bruiloft, bride to be, bride, zingen, verrassing, wokken, wok, uiteten met kerst, breda, brabant, liefde moet je vieren, liefde, stelletje, koppel, bruidspaar, happy, evening, lovely

liefdemoetjevieren, kerst, tweede kerstdag, huwelijksaanzoek, aanzoek, suprise, kerst 2017, trouwen, bruiloft, bride to be, bride, zingen, verrassing, wokken, wok, uiteten met kerst, breda, brabant, liefde moet je vieren, liefde, stelletje, koppel, bruidspaar, happy, evening, lovely  liefdemoetjevieren, kerst, tweede kerstdag, huwelijksaanzoek, aanzoek, suprise, kerst 2017, trouwen, bruiloft, bride to be, bride, zingen, verrassing, wokken, wok, uiteten met kerst, breda, brabant, liefde moet je vieren, liefde, stelletje, koppel, bruidspaar, happy, evening, lovely  liefdemoetjevieren, kerst, tweede kerstdag, huwelijksaanzoek, aanzoek, suprise, kerst 2017, trouwen, bruiloft, bride to be, bride, zingen, verrassing, wokken, wok, uiteten met kerst, breda, brabant, liefde moet je vieren, liefde, stelletje, koppel, bruidspaar, happy, evening, lovely  liefdemoetjevieren, kerst, tweede kerstdag, huwelijksaanzoek, aanzoek, suprise, kerst 2017, trouwen, bruiloft, bride to be, bride, zingen, verrassing, wokken, wok, uiteten met kerst, breda, brabant, liefde moet je vieren, liefde, stelletje, koppel, bruidspaar, happy, evening, lovelyBen jij van plan je vriendin binnenkort ten huwelijk te vragen en ben je het met mij eens dat dit vast gelegd moet worden? Neem dan snel contact met mij op, dan maken we er samen een onvergetelijk avontuur van!