Bruiloft | Mijn eerste jaarLoveshoot | Lifestyle

Mijn stijl is zoals ik ben, sociaal, spontaan, nieuwsgierig, gevoelig en een tikje eigenwijs

Bruiloft

 

Het belangrijkste voor mij op jullie dag is de sfeer vast proberen te leggen en de emotie van het moment te pakken. Een verhaal maken met de mooiste foto’s op de mooiste dag van jullie leven, dat vind ik echt geweldig om te doen. Alles is mogelijk op die dag, vanaf aankleding tot en met het feest. In een persoonlijk gesprek kan ik met jullie alle wensen doornemen, ook vind ik het erg belangrijk dat jullie mij van te voren al leren kennen en er een klik tussen ons is. Een mooi trouwalbum, iets moois voor de rest van je leven, kan ik natuurlijk ook voor jullie verzorgen. In mijn brochure vinden jullie een aantal mogelijkheden met bijbehorende prijzen, maar ik denk graag met jullie mee indien jullie iets anders willen.

TWEEDE FOTOGRAAF?

Het is ook mogelijk om een tweede fotograaf te boeken bij Liefdemoetjevieren. Deze zal zorgen voor een extra perspectief tijdens jullie bruiloft. Op deze manier worden ook de grotere bruiloften zo volledig mogelijk vastgelegd. De beelden worden nog steeds door Babet geselecteerd en bewerkt, jullie krijgen echter meer beelden en momenten vanuit verschillende hoeken.
Vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact met mij op voor meer informatie. Ik stuur jullie graag mijn brochure, ook kom ik graag vrijblijvend bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek.

Mijn eerste jaar

Het gewone leven, de dagelijkse dingen. Zijn die over een paar jaar nog wel zo gewoon?
Met een ‘mijn eerste jaar’  ga ik jullie 6x fotograferen,

Zwangerschap: Lekker nog veilig bij papa en mama in de buik, ongedwongen op je toekomstige kamertje, of in het bos als aanstaande ouders maar zeker ook als verliefd stelletje.

0 maanden: Ik probeer binnen 2 weken na je geboorte voor het eerst langs te komen, wie weet is de kraamverzorgster er nog wel, of zit je navelstreng nog aan je buikje vast. Word je voor de eerste x voorgesteld aan je buurmeisje.

3 maanden: Je bent al wat gegroeid! Papa en mama zijn inmiddels goed aan je gewend en het ‘gewone’ leventje is begonnen. Wie weet mag je wel lekker in bad als ik langs kom en word je heel veel geknuffeld door papa en mama.

6 maanden: Zie ik dat nou goed? Kan je al zonder ondersteuning zitten? Wat knap! Dat gaan we zeker fotograferen. Maar ook hoe jij lekker zelf kan spelen, misschien ben je in de winter geboren en is het nu hoog zomer, tijd om buiten te spelen dus!

9 maanden: Kruipen, brabbelen, optrekken, wauw wat knap zeg!

12 maanden: Tijd voor een feestje!
Zorg dat papa en mama een lekkere taart voor je kopen en je opa’s en oma’s uitnodigen, dan gaan we er een feestje van maken! (Dit kan natuurlijk op zijn/haar verjaardag maar ook een week eerder/later)
Wie weet kun je de foto gebruiken voor je eerste uitnodiging!

Als tijdsdocument voor later, voor jullie kinderen. Want weet jij nog hoe je babykamer eruit zag, wat je lievelingseten was en hoe je papa jou altijd kietelde? Kijk je ook weleens in het fotoboek waar altijd 1 iemand van het gezin ontbreekt op de foto omdat hij/zij de foto nam?

Neem contact met mij op voor meer informatie. Ik stuur jullie graag mijn brochure!

Loveshoot

 

Dit is een fotoreportage op locatie, een beetje te vergelijken met een bruidsreportage, maar dan in casual kleding. Een leuk en romantisch idee om cadeau te geven. Ook een aanrader als een prewedding reportage, om mij te leren kennen en voor jullie om een beetje te wennen aan mijn camera. Deze foto’s zouden jullie dan ook kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld een save the day kaartje, jullie uitnodigingen voor de bruiloft, het gastenboek e.d.

Lifestyle

 

Ik ben een lifestyle fotografe, ik heb geen studio. Foto’s maken op locatie is zeer zeker niet gemakkelijker, maar je krijgt wel veel spontanere foto’s. Kies je eigen locatie, bijvoorbeeld in de natuur, in een oude fabriek, thuis …