Jelmer voor het eerst op de kermis.

Een tijdje terug kreeg ik een appje van de mama van Jelmer, ze had bij zijn geboorte een lifestylereportage gekregen en dat werd nu wel eens tijd om die te innen!

Ze kwamen zelf op het idee om naar de kermis in Dongen te gaan, dit ligt natuurlijk helemaal in mijn straatje van storyteller! Dus ik kon alleen maar super blij jaaa! antwoorden.

Het was nog wel een beetje spannend, want hoe zou Jelmer het vinden? De kermis is natuurlijk één en al licht en geluid. Maar wauw wat deed hij dat fantastisch! Jelmer keek zijn ogen uit en papa en mama genoten net zo hard mee. We hebben alle attracties gehad, van draaimolen, eendjes vangen en touwtrekken. Het was een hele mooie middag herinneringen  maken.

Bedankt Jelmer, dat ik jou eerste dagje op de kermis mocht vastleggen. Ik vond het een feestje en ik hoop dat je er later met een dikke glimlach op terug kan kijken!

 

Willen jullie ook een lifestylereportage op een plek waar jullie graag komen of bijvoorbeeld nog nooit geweest zijn? Neem dan contact met mij op en wie weet gaan we binnenkort samen herinneringen maken!

Ben jij geïnteresseerd in mijn werk?

Neem dan snel contact met mij op!