Yihaa!

Sinds afgelopen maand ben ik Fearless member geworden.

Fearless is een begrip binnen de trouwfotografie wereld.
Ik heb er kennis mee gemaakt dankzij mijn stagebegeleiders Isabelle www.fotobelle.nl , Ashvin www.totaalfotografie.nl en Damon www.studiodamon.nl.
Een paar keer per jaar sturen fotografen vanuit heel de wereld foto’s op en die worden beoordeeld door een sterren jury.

Ik heb gehoord dat er afgelopen ronde meer dan 10 duizend foto’s zijn ingestuurd! (TIENDUIZEND!). Als daar 1 van je foto’s wordt uitgekozen, dat moet geweldig zijn.

En dat is zeker ook 1 van mijn dromen.

Afgelopen ronde won Isabelle maar liefst 5 awards! Te gek, en ook nog met (bijna) allemaal bruiloften waar ik bij was als second shooter.

Buiten de Fearless awards behoor je tot een hechte groep, die 1 x per jaar samen komt voor seminars en feesten! Ook hier kijk ik onwijs naar uit. Om te mogen leren van de TOP fotografen van over de hele wereld.

Kijk eens op //www.fearlessphotographers.com om te zien welke Nederlandse top fotografen allemaal nog meer behoren tot de Fearless members.

Veel liefs,
Babet

 

 

fearlessmember, fearless, worldwide, worldwide wedding, weddingphotographer, weddingphotograpers, member, trouwfotograaf, bruiloft, bruidsfotograaf, trouwen, huwelijkfotograaf, huwelijk