“Spontaniteit en persoonlijkheid

is voor mij het belangrijkst in een foto”

Een kijkje achter de camera.

Wie ik ben? Ik ben Babet Trommelen, lifestyle- en bruidsfotografie. Scoutingmeisje al vanaf mijn zevende. Met een voorkeur voor oude spulletjes en een grote liefde voor ‘de mens’. Mijn motto: liefde moet je vieren! Mijn stijl van fotograferen is los, de mooiste foto’s ontstaan namelijk op onvoorziene momenten. Ik houd van spontane, krachtige en uitbundige emoties en dat is dan ook terug te zien in mijn foto’s. Deze zijn, net als ikzelf, spontaan, nieuwsgierig, gevoelig en een tikje eigenwijs.

Foto’s zijn gemaakt door: Yvonne Kuipers, Isabelle Hattink, Dries Renglé en Malou Evers.

Het liefst staat tussen 16.00 & 19.00 uur de radio op 538 voor de Coen & Sander show. Op donderdagavond kun je mij vinden in mijn favoriete kroeg met mijn vrienden en een Lipton ice tea.

Je kunt mij van alles vragen over verschillende camera's maar ik stuur je dan toch het liefst door naar een gespecialiseerde fotozaak. Ik heb namelijk alleen maar verstand van mijn 'werkpaarden'.

In 2018 liet ik een tatoeage zetten, ik sluit niet uit dat dit de laatste was!

Het liefste eet ik sushi. Maar ik kan na al die jaren, absoluut niet met stokjes eten.

Ik beschik over honderden boomerangkaarten & ik vind het leuk mensen te verrassen met een kaartje.

Spelletjesavonden vind ik fantastisch, 30 seconds, Beverbende, Keer op keer, Qwixx, Regenwormen of Cluedo. Overdag speel ik het liefste Kubb, ik ben er hartstikke slecht in, maar je speelt het altijd in de perfecte omstandigheden.

Het gevoel van ultieme vrijheid voor mij is vliegeren op het strand.

Vraag je je nog af wat ik dagelijks nog meer doe? Neem dan een kijkje op mijn presoonlijke instagram @Babet_trommelen.

Ik ben namelijk een groot liefhebster van Instagram.

 

Nog even over mijn bedrijf..

 

Ik ben in 2015 begonnen, tijdens mijn studie met Babet Trommelen fotografie.

In januari 2017 veranderde ik mijn naam in Liefdemoetjevieren om zo nog specifiekere opdrachten te krijgen. Ik word gelukkig van mensen fotograferen. Op hun speciale dag, of juist een doodnormale. Herinneringen maken & vastleggen voor later.

#fotoszijnzowaardevol