Weet jij nog hoe je kamer eruit zag?

Of wat voor gezicht je trok bij je eerste hapje?

Lifestyle fotografie

Werkwijze reportage

Voor de reportage

We hebben via de mail contact en zoeken samen een geschikte datum en tijd om de reportage te plannen.

Jullie krijgen een lijstje met tips door gestuurd. Hierin staan bijvoorbeeld kledingtips, leuke activiteiten of locaties.

Tijdens de  reportage

Kom ik ongeveer 1,5 tot 2 uur langs.

Langer is mogelijk, tijdens bijvoorbeeld een familiedag. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Het liefst kom ik bij jullie langs wanneer er een activiteit op de planning staat. Dit kan variëren van boodschappen doen of in bad gaan tot een bordspelletje spelen. Maar ook spelen in de speeltuin, het bos of op een andere favoriete plek waar jullie vaak komen.

Tijdens deze reportage wordt er niet geposeerd, ik fotografeer momenten en leg herinneringen vast zoals ze zijn. Uiteraard zorgen we er voor dat we aan het eind een leuke groeps-/familiefoto hebben. Maar ook deze foto maken we zo losjes mogelijk, al kietelend, giechelend en met heel veel plezier.

De eindtip: Geniet! Van de setting, van elkaar, van alles. Heb lol en ben niet bang je emoties te tonen; dit zorgt voor de leukste, mooiste en meest bijzondere foto’s!

Na de reportage

Je krijgt binnen een week een voorproefje. Dit zijn een aantal foto's waarbij ik de hoogtepuntjes van de reportage laat zien.

Deze kun je vinden in jullie eigen online galerij.

Na 2 tot 3 weken ontvangen jullie de rest van de foto's. Dit zijn er +/- 50. Deze foto's zijn in hoge resolutie te downloaden enje kunt er alles mee doen!

Een paar weken na de reportage ontvangen jullie een klein albumpje met de hoogtepunten van de reportage.

Dit albumpje kun je natuurlijk in grotere aantallen bestellen, of bijvoorbeeld een ander formaat of met meer foto's erin.

Investering lifestyle reportage

Anderhalf tot twee uur fotografie op locatie

€275,-

Bij 6 personen of meer

+ €25,- per persoon

De reportage is exclusief parkeer- en reiskosten welke €0,48 per kilometer zijn vanaf Dongen.
De eerste 20 kilometer krijg je cadeau!

Jaa wij willen!

Laat het weten door mij een mailtje te sturen!

Mijn eerste jaartje

Het gewone leven, de dagelijkse dingen. Het lijkt niet bijzonder. Maar is het later nog steeds zo gewoon? Weet jij nog hoe jouw eigen babykamer eruitzag? Wat je lievelingseten was? Hoe je het liefst in je moeders armen lag en hoe je vader je altijd kietelde? Het zijn juist deze dagelijkse momenten die je niet wilt vergeten.

Voor ‘Mijn eerste jaar’ kom ik twee of vier keer bij jullie langs om jullie te fotograferen:

Tijdens de zwangerschap, binnen twee weken na de geboorte, na 6 maanden en rondom de eerste verjaardag.
Als tijdsdocument voor later. Voor jullie kinderen en de generaties daarna.

 

Zwangerschap: Een bijzondere shoot met jullie als toekomstige ouders in de hoofdrol. Dit kan thuis of op een locatie naar keuze.
0 maanden: Binnen twee weken na de geboorte kom ik bij jullie langs om jullie kleintje(s) op hun mooist te fotograferen. Geen geposeerde shoot, maar gewoon prachtige plaatjes schieten terwijl jullie je dagelijkse ding doen.
6 maanden: Kan de kleine man al zitten? Speelt jullie meisje al zelf? Ik leg het allemaal voor jullie vast. Zo onopvallend mogelijk maak ik de meest opvallende foto’s. Dit kan bij jullie thuis of op locatie.
12 maanden: De eerste verjaardag van jullie kleintje(s) is een feit. Graag vereeuwig ik deze mijlpaal op mooie foto’s. Dit kan voor, tijdens of na zijn/haar verjaardag, bij jullie thuis of ergens anders.

Investering fotografie

Het kleinste 'mijn eerste jaartje' pakket
begint bij de €495,- incl. klein fotoboekje.

 

 

Jaa wij willen (meer informatie)!

Laat het weten door mij een mailtje te sturen!

Babet Trommelen, journalistieke ongedwongen lifestyle en bruidsfotografie, trouwfotograaf Brabant

Ik ben Babet Trommelen, lifestyle- en bruidsfotograaf uit Dongen. Scoutingmeisje, al vanaf mijn zevende. Ik heb een voorkeur voor oude spulletjes en een grote liefde voor ‘de mens’. Mijn motto: liefde moet je vieren! Mijn stijl van fotograferen is los, de mooiste foto’s ontstaan namelijk op onvoorziene momenten. Ik houd van spontane, krachtige en uitbundige emoties en dat is dan ook terug te zien in mijn foto’s. Deze zijn, net als ikzelf, spontaan, nieuwsgierig, gevoelig en een tikje eigenwijs.