Weet jij nog hoe je kamer eruit zag?

Of wat voor gezicht je trok bij je eerste hapje?

Babet Trommelen, journalistieke ongedwongen lifestyle en bruidsfotografie, trouwfotograaf Brabant

Wie ik ben? Ik ben Babet Trommelen, lifestyle- en bruidsfotografie. Scoutingmeisje en girlboss. Met een voorkeur voor oude spulletjes en een grote liefde voor ‘de mens’. Mijn motto: liefde moet je vieren! Mijn stijl van fotograferen is los, de mooiste foto’s ontstaan namelijk op onvoorziene momenten. Ik houd van spontane, krachtige en uitbundige emoties en dat is dan ook terug te zien in mijn foto’s. Deze zijn, net als ikzelf, spontaan, nieuwsgierig, gevoelig en een tikje eigenwijs.

Werkwijze & investering

Werkwijze

Voor de reportage

We hebben via de mail contact en zoeken samen een geschikte datum en tijd om de reportage te plannen.

Jullie krijgen een lijstje met tips door gestuurd hierin staan bijvoorbeeld kledingtips, leuke activiteiten of locaties.

Tijdens de lifestylereportage

Kom ik ongeveer 1,5 tot 2 uur langs.

Langer is mogelijk, tijdens bijvoorbeeld een familiedag vraag naar de mogelijkheden!

Het liefste kom ik bij jullie langs wanneer er een activiteit op de planning staat, van boodschappen doen, in bad gaan of een bordspelletje spelen. Maar ook spelen in de speeltuin, het bos of een andere favoriete plek waar jullie vaak komen.

Tijdens deze reportage wordt er niet geposeerd, ik fotografeer momenten en leg herinneringen vast zoals ze zijn. Uiteraard zorgen we er voor dat we aan het eind een leuke  groeps/familie foto hebben. Maar ook dit zo losjes mogelijk, al kietelend, giechelend en met heel veel plezier.

De eindtip: Geniet! Van de setting, van elkaar, van alles. Heb lol en ben niet bang je emoties te tonen; dit zorgt voor de leukste, mooiste en meest bijzondere foto’s!

Na de reportage

Je krijgt binnen een week een voorproefje dit zijn een aantal foto's waar bij ik de hoogtepuntjes van de reportage laat zien.

Deze kun je vinden in jullie eigen online galerij.

Na 2 tot 3 weken ontvangen jullie de rest van de foto's dit zijn er +/- 50 deze foto's zijn in hoge resolutie te downloaden en alles mee te doen!

Een paar weken na de reportage ontvangen jullie een klein albumpje met de hoogtepunten van de reportage.

Dit albumpje kun je natuurlijk in meerdere aantallen bestellen, of bijvoorbeeld groter of met meer foto's erin.

Investering

Anderhalf tot 2 uur fotografie op locatie

€250,-

Bij 6 personen of meer

+ €25,-

Jaa wij willen!

Laat het weten door mij een mailtje te sturen!