Liefde verdient het om

met liefde vastgelegd te worden.

Werkwijze 'Vers van de pers'-fotografie

Voor de reportage

...hoor ik natuurlijk graag wanneer jullie uitgerekende datum is en wat het plan is, om thuis of in het ziekenhuis te bevallen.

We wisselen elkaars telefoonnummers uit zodat je mij op de hoogte kunt houden. Een geplande bevalling of onverwachts opgenomen in het ziekenhuis? Laat het mij weten, dan kan ik alvast op zoek naar een gaatje om jullie te fotograferen.

Vers van de pers!

Het leukste aan een vers van de pers reportage is als ik een bijzonder moment mag fotograferen, zoals de ontmoeting met opa en oma, de thuiskomst of het eerste badje. Ook ben ik al vaker aanwezig geweest als de grote broer en/of zus voor het eerst komt kijken. Deze momenten zijn onvergetelijk en fantastisch om te mogen fotograferen.

Tijdens de reportage maak ik ongeveer 1 uur foto's waarbij ik alles documentair fotografeer: geen geposeer, gewoon doen wat goed voelt, genieten van elkaar is op dat moment het allerbelangrijkste.

Na de reportage

Je krijgt binnen een week een voorproefje. Dit zijn een aantal foto's waar bij ik de hoogtepuntjes van de reportage laat zien.

Deze kun je vinden in jullie eigen online galerij.

Na 2 tot 3 weken ontvangen jullie de rest van de foto's dit zijn er +/- 50. Deze foto's zijn in hoge resolutie te downloaden en je kunt er alles mee doen!

Een paar weken na de reportage ontvangen jullie een klein albumpje met de hoogtepunten van de reportage.

Dit albumpje kun je natuurlijk in meerdere aantallen bestellen, of bijvoorbeeld groter of met meer foto's erin.

Investering 'Vers van de pers'-fotografie

€300

De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur en is exclusief parkeer en reiskosten welke €0,48 per kilometer zijn vanaf Dongen.
De eerste 25 kilometer krijg je cadeau!

Ja, wij willen!

Laat het weten door mij een mailtje te sturen!


Tijdens deze reportage kom ik, zoals al eerder gezegd, binnen 3 dagen na de geboorte langs.

Maar mocht het mij niet lukken om te komen
(door noodsituaties of weekendjes weg/vakanties) dan heb ik een super goed alternatief!

Malou Evers is een collega fotografe die dezelfde werkwijze en stijl hanteert als ik.
Omdat we deze reportages samen aanbieden is het tarief dus ook hetzelfde.
Op deze manier kan ik dus garanderen dat er een topfotograaf langs komt binnen die eerste dagen! Kijk voor haar werk op www.malouevers.nl

Hieronder zie je een foto van Malou en ik aan het werk samen op een bruiloft,
links is Malou en 
rechts ben ik.
Af en toe een beetje gek zijn we ook allebei!


IMG_5063 2
Babet Trommelen, journalistieke ongedwongen lifestyle en bruidsfotografie, trouwfotograaf Brabant

Wie ik ben? Ik ben Babet Trommelen, lifestyle- en bruidsfotografie. Scoutingmeisje al vanaf mijn zevende. Met een voorkeur voor oude spulletjes en een grote liefde voor ‘de mens’. Mijn motto: liefde moet je vieren! Mijn stijl van fotograferen is los, de mooiste foto’s ontstaan namelijk op onvoorziene momenten. Ik houd van spontane, krachtige en uitbundige emoties en dat is dan ook terug te zien in mijn foto’s. Deze zijn, net als ikzelf, spontaan, nieuwsgierig, gevoelig en een tikje eigenwijs.