#Fotoszijnzowaardevol is 1 van mijn favoriete hashtags op Instagram, waarom? Omdat het zo is natuurlijk! Foto’s vertellen verhalen, herbeleven momenten en het kijken naar een foto kunnen emoties opwekken. Achter iedere foto zit een verhaal. En daar wilde ik iets mee doen. Hier onder zie je de verhalen achter de foto’s de emoties en herinneringen.  Mijn klanten lichten toe waarom juist deze foto zo waardevol voor hen is.


Joris & Karin

Voor ons is dit dé trouwfoto omdat alles klopt. Op de foto zien wij terug wat wij altijd weer bij elkaar vinden. Rust én heel veel liefde. Het gelukzalige gevoel wat wij toen hadden straalt uit deze foto. En wat is het een mooi zoekplaatje, er zijn zoveel details. Wij kunnen er naar blijven kijken!


Familie Bax

We vinden deze foto helemaal geweldig omdat je ziet dat onze jongens Tijs en Niek helemaal in hun element zijn op deze prachtige herfstdag in de Drunense Duinen. Op de achtergrond zie je ons hiervan meegenieten. We komen heel graag en vaak met de jongens in de Duinen om lekker samen te struinen en hutten te bouwen; het is prachtig hoe Babet dit fijne zondagsritueel en de schitterende omgeving heeft vastgelegd.


Patricia & John

Daar staan we dan. Een paar uur voor het trouwen, een paar uur voor het ja woord. De spanning was er gelijk vanaf toen onze blije gup er was. Hij maakte de dag nog vrolijker en nog mooier. Vanaf nu zijn we familie Eelants.


Familiereportage Plaswijckpark

Als wij naar deze foto kijken voelen we de enorme liefde voor onze drie dochters. Samen spelend in een ton, half over elkaar vallend, naar elkaar kijkend en lachend. Heerlijk om de vrolijkheid en spontaniteit zo in een foto uitgedrukt te zien. Deze foto laat voor ons de enorme rijkdom van ons gezin zien, waar we in alle dagelijkse hectiek niet altijd bij stilstaan maar waar we ons wel bewust van zijn!


Anmara & Marc

Aan het begin van onze mooiste dag, lunchen op een mooie plek in het bos, met de meest dierbare mensen om ons heen. Op dit moment geeft de vader van Marc een speech die ons verwonderde en ontroerde. Een serieuze en grappige inhoud, uit zijn hart. Het was echt een uniek moment. Het mooie is dat je dit op onze gezichten kunt lezen, vol bewondering en blijdschap. Bijzonder dat dit op beeld gevangen is, deze foto heeft voor ons veel betekenis.


Floor & Nuwan

Dit zijn wij zoals we zijn: Floor & Nuwan. Dan al officieel Mr. & Mrs. Heerkens. Met een glimlach van oor tot oor zijn we optimaal aan het genieten van onze ceremonie. Een ceremonie die echt bij ons paste; luchtig met een beetje humor erbij, maar vooral het samenzijn met onze lieve familie en vrienden. Deze foto doet ons herinneren aan de mooiste dag van ons leven en natuurlijk het begin van ons officiële leven samen!

We hebben de foto zelfs na laten schilderen tijdens onze huwelijksreis naar Sri Lanka door een bevriende local. Deze komst straks op een prominente plek in ons nieuwe huis te hangen.


Zowie & Emil

‘Wat waren we zenuwachtig voor de ceremonie, maar wat was het een leuk en mooi moment van de dag. Elkaar het jawoord geven tegenover iedereen die ons lief is. Buiten, aan het water, op het strand in deze mooie omgeving.
Door de spanning gaat zo’n moment een beetje langs je heen, maar deze foto brengt ons weer even terug’.


Bram ‘Mijn eerste jaartje’

Een beetje gek om een foto van een huilende baby waar je zelf niet al te florisant op staat als favoriete foto te hebben. Toch is dat achteraf zo. 7 maanden lang heeft onze kleine man gehuild, en veel gehuild. Niemand wist waarom. Maar als ouder zijnde maak je niet graag foto’s van een huilend kindje, leg je juist de momenten vast die fijn en leuk zijn. Die kleine lachjes tussen zijn traantjes door. En ook in de fotoalbums, daar plak je de leuke momenten. Niet de zware, vervelende, hoeoverleefikditooit-momenten. Maar door de raportages van Babet zijn voor mij óók deze momenten vastgelegd. De dagelijkse gang van zaken mét een babytje dat veel huilde. Hierdoor foto’s die veel meer de werkelijkheid tonen dan ik anders op beeld gehad zou hebben…