Foto's zijn zo waardevol!

#Fotoszijnzowaardevol is 1 van mijn favoriete hashtags op Instagram, waarom? Omdat het zo is natuurlijk! Foto’s vertellen verhalen, herbeleven momenten en het kijken naar een foto kunnen emoties opwekken. Achter iedere foto zit een verhaal. En daar wilde ik iets mee doen. Hier onder zie je de verhalen achter de foto’s de emoties en herinneringen.  Mijn klanten lichten toe waarom juist deze foto zo waardevol voor hen is.

Glenda en Jurjen

Deze foto staat voor ons voor de liefde die we met en voor elkaar voelen. We kijken hiermee terug op een fantastische dag met onze dierbaarste mensen om ons heen. De foto is in zwart - wit, maar wij vinden hem hierdoor juist heel erg spreken. We hebben deze foto dan ook op groot formaat af laten drukken en een mooi plekje in huis gegeven. We zijn ontzettend blij met alle foto’s die je gemaakt hebt, zodat we met een warm gevoel terug kunnen blijven denken aan onze speciale dag!

 

Pleun, Ruud, Torre en Krijn

Deze foto straalt zoveel liefde uit! De fijnste momenten zijn die met z’n viertjes waarbij wij als ouders genieten van de kinderen en elkaar aankijken en zonder woorden weten dat we beide trots zijn en overlopen van geluk. Dankbaar dat je dit moment hebt vast gelegd voor ons ❤

Anne en Jan

Deze foto is vlak na het ja-woord genomen en legt dus ons eerste moment als man en vrouw vast. Wanneer we naar deze foto kijken krijgen we meteen weer het gevoel van de bruiloft terug. Vooral het plezier dat we hebben gehad maar ook de liefde voor elkaar. Daarbij vinden we het erg mooi hoe de trouwlocatie is vastgelegd.

Cyriel en Jurdis

Deze foto had je met de preview al meegestuurd en vanaf het allereerste moment dat we deze foto zagen, raakt deze foto ons, omdat er voor ons werkelijk alles in zit en we er maar naar blijven kijken. Steeds als we de foto zien, herbeleven we dit specifieke moment en brengt het ons terug naar onze perfecte dag. Je ziet de emotie van de dag, de spanning voor de ceremonie en je ziet vooral heel veel liefde op deze foto. Je ziet de bijzondere band tussen Jurdis en haar vader, maar je ziet ook de wijze waarop Cyriel werd geraakt door dit moment. Dat laat voor ons precies zien hoeveel we van elkaar en van onze families houden.

Joris & Karin

Voor ons is dit dé trouwfoto omdat alles klopt. Op de foto zien wij terug wat wij altijd weer bij elkaar vinden. Rust én heel veel liefde. Het gelukzalige gevoel wat wij toen hadden straalt uit deze foto. En wat is het een mooi zoekplaatje, er zijn zoveel details. Wij kunnen er naar blijven kijken!

Familie Bax

We vinden deze foto helemaal geweldig omdat je ziet dat onze jongens Tijs en Niek helemaal in hun element zijn op deze prachtige herfstdag in de Drunense Duinen. Op de achtergrond zie je ons hiervan meegenieten. We komen heel graag en vaak met de jongens in de Duinen om lekker samen te struinen en hutten te bouwen; het is prachtig hoe Babet dit fijne zondagsritueel en de schitterende omgeving heeft vastgelegd.

Anmara & Marc

Aan het begin van onze mooiste dag, lunchen op een mooie plek in het bos, met de meest dierbare mensen om ons heen. Op dit moment geeft de vader van Marc een speech die ons verwonderde en ontroerde. Een serieuze en grappige inhoud, uit zijn hart. Het was echt een uniek moment. Het mooie is dat je dit op onze gezichten kunt lezen, vol bewondering en blijdschap. Bijzonder dat dit op beeld gevangen is, deze foto heeft voor ons veel betekenis.