geslaagd, collage, 1 jaar later, foto's, selfies, selfie, fotograaf, zelfstandigondernemer, girlsboss, boss, ondernemer, fotografie, liefdemoetjevieren, babet trommelen, brabant, dongen, nederland, bruidsfotograaf, trouwfotograaf, 1 jaar, koning willem 1 collegeDit zijn foto’s van de afgelopen 2 jaar.

 

Ik ga al een jaar niet meer naar school,  jeetje. Wat vliegt de tijd.

In 2015 ben ik natuurlijk al mijn bedrijf begonnen (dus ik besta al bijna 2,5 jaar) maar sinds vorig jaar juli ben ik er ook full-time mee aan de slag gegaan.
Spannend, eng, verwachtingsvol, energiek, saai, alleen, sociaal, ondernemend. Dit zijn allemaal woorden die bij mij naar boven komen over het afgelopen jaar.

Ik ben onwijs dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen van onder andere mijn ouders, zonder hen was ik nooit een eigen bedrijf begonnen & er zo volledig in gestort. Maar (nogmaals) ook mijn oud stageplekken, hebben mij zo geholpen om mij te ontwikkelen.

Een jaar geleden was ik bang om in een diep donker gat te vallen, want nu moest ik alles zelf gaan doen, ik had geen ritme meer om de bus te moeten halen, of mijn huiswerk strikt op tijd af te hebben. Natuurlijk blijven er deadlines en zorg ik ervoor dat ik op tijd bij een bruiloft ben, maar er zijn ook heel veel dagen waarin dit niet van toepassing is. Regels maken met jezelf, met mezelf aan de slag gaan. 2x per week sporten (jeej, ik ben al bijna 9 kilo afgevallen in een jaar). Maar het is gelukt, en ik kijk graag weer een jaar vooruit met mooie bijzondere bruiloften, andere fotografie opdrachten & mijn eigen weg bewandelen.

Ik heb er zin in!